In de erotheek passeren ook jonge gasten met faalangst: “Na 20 minuten is het al voorbij”

18-08-2017

Vandaag brengen we deel 3: seks is een vat vol lusten. Maar soms is dat seksleven ook een last, merk je wel eens in een erotheek.

Onze journaliste draait week mee in erotheek: “Soms zie je aan de vrouw, dit was meer zíjn idee”

08-08-2017

Deel 2: Bron van plezier, maar ook van onmin: soms hebben koppels nu eenmaal een andere visie op wat er kan, in bed. Of mag. Of moet.

Onze journaliste draaide een week mee in een erotheek: “Je raadt nóóit wat mensen hier kopen”

20-07-2017

Het eerste artikel uit de zomerreeks ‘Een week in de erotheek’ dat in de zomer van 2017 in Het Laatste Nieuws verscheen.

Gehuwde software-ingenieur Astor (38) gaat vreemd met een man: "Zodra mijn vrouw de deur uit is, komt mijn vriend binnen"

15-07-2018

Voor zijn vrouw en de goegemeente is hij zo hetero als wat, maar Apollo haalde zijn gevoelswereld elf jaar geleden volledig overhoop.

Jana (29) wil zwanger worden, maar kan minnaar niet opgeven: "Orgasmes zijn voor mijn man"

01/07/2018

Intussen houdt de jonge vrouw er al drie jaar een verboden liefde op na, terwijl ze nota bene samen met haar trouwe vriend aan een eerste kind wil beginnen.

"Doodmoe, doffe blik, grauwe huid. Eén spuitje later speelt hij zaal plat”

04/04/2019

Vandaag is het precies 26 jaar geleden dat Kurt Cobain, frontman van grungeband Nirvana én boegbeeld van een generatie, voor zijn hoogsteigen nirvana koos en zich een kogel door het hoofd joeg

Marianne (47) gaat al twee jaar vreemd met haar eerste echtgenoot: “Ik heb de perfecte man, maar vrijen doe ik met mijn ex”

22/07/2018

De man die haar alles geeft waarin haar ex schromelijk tekortschoot. “En toch blijkt mijn ex mijn grote liefde te zijn”, zegt ze.

LEVENSVERHAAL. Als een chirurg mensenlevens redt, maar alle vier zijn zonen verliest

24/05/2018

Vandaag brengen we het levensverhaal van Murk Lauwers dat in mei 2018 in onze krant verscheen. De arts erfde zijn lange, behendige vingers van zijn vader en grootvader, pioniers-chirurgen van het geslacht Lauwers uit Kortrijk.

Biecht van Vlaanderens jongste moordenaar, die op zijn 16e zijn bompa doodde: “Ik riep dat we weg moesten, maar Gino had de klauwhamer al in de aanslag”

2607/2019

Vandaag brengen het verhaal van Vlaanderens jongste moordenaar. De nu 34-jarige Guy Claes uit Kontich was 16 toen hij met twee kompanen inbrak bij zijn tante en er een roofmoord pleegde op zijn bompa Gilbert Stynen (71), die onverwacht was binnengekomen.

Hij: een kasteloze zonder toekomst. Zij: een Zweedse edelvrouw. En toch overwint de liefde

12-08-2018

Het eerste deel van het opmerkelijke liefdesverhaal van Pradyumna Kumar Mahanandia (PK) en Ann-Charlotte Von Schedvin (Lotta). Hun twee leefwerelden konden moeilijk vérder uit elkaar liggen.

Getrouwde Bart (59) heeft zoontje bij geheime Chinese vriendin: “Ik ben geen bospoeper, maar als je thuis niet genoeg krijgt...”

27/07/2018

 Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘ Verboden liefdes’: vreemdgaan, is één ding. Er aan de andere kant van de wereld in het grootste geheim een vriendin én een kind op nahouden, een heel ander.

Het wonderbaarlijke leven van profvoetballer Bobby Dekeyser: van straatschoffie tot multimiljonair

21/11/2017

Het levensverhaal van ex-voetballer Bobby Dekeyser: “Dag Jean-Marie, ik ben ook een Belg en ik ben ook keeper.

Marie-Lore (30) pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: “Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man”

26-07-2018

De minnaar in haar leven is haar beste vriend. “Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is.”

Lingerieontwerpster Marlies Dekkers: “Zie je mijn borsten? Ik lijk wel achttien”

13/01/2018

Een interview met Marlies Dekkers. Toen de lingerieontwerpster veertien was, kreeg ze haar eerste beha. Het was de ontgoocheling van haar leven – zo saai, zo lelijk. De jonge Marlies wist genoeg. Ze had een missie.

Levensverhaal: “Emma haalde álles uit het leven. Op het einde ook nog: de liefde”

07-12-2018

Emma kreeg op haar 17e een hersentumor. Op de valreep van een veel te kort leven, leerde ze nog Mathieu kennen. En met hem: de liefde.

Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: “Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”

20-07-2018

Verboden liefdes. Bestaat er een onderwerp dat nog meer tot de verbeelding spreekt? Lees hier de getuigenis van ondernemer/jurist Georges (59) en de getrouwde Margolie (34).

“Vlak voor mijn operatie zei ik: wat er ook gebeurt, maak het af. Ik ga niet als een jongen de kist in”

06-10-2018

Terwijl haar tweelingbroer Arno de pannen van het dak sjotte, speelde zij in haar felroze slaapkamer met Barbies en zat ze op ballet.‘Girl’ is de film die geïnspireerd is op haar leven, de Belgische inzending voor de Oscars. Het meisje van toen is een knappe vrouw geworden.

Koning van de bookmakers, maar tegen de elektronische reus kon hij niet winnen

12-10-2017

Lucien Demeyer was de oudste bookmaker van het land én de meest succesvolle. Tot een bende elektronische reuzen genaamd Unibet, PMU en Napoleon Games zijn snelweg kwam blokkeren.