Geef een plaatsnaam in
Onze beoordeling:
Aantal sterren
0 +
1 +
2 +
3 +
4 +
5
Prijsklasse:
Prijsklasse
Brasserie
Restaurant
Amerikaans
Aziatisch
Belgisch
Frans
Internationaal
Italiaans
Mediterraans
Latijns-Amerikaans
Mazarinetaart van Chocolaterie Stijn en bvba Verheyde
De mazarinetaart is een typisch streekproduct uit Poperinge en is verkrijgbaar bij twee producenten.
Oostendse zeebeschuit van Bakkerij Riviera
De Oostendse zeebeschuit was ooit populair bij vissers omdat het langer houdbaar is dan brood.
Wat wordt Het Streekproduct van 2019? Luc Bellings proeft
Van West-Vlaamse boerenpaté tot Limburgse droge worsten: Bellings geeft zijn ongezouten mening.
Kempense balkenbrij van Buva Vleeswaren
Hét gedroomde feestmaal op basis van gemalen vlees, varkensbloed, boekweitmeel én kruiden: verse Kempense balkenbrij.
Gekapte vloerpistolet van Bakkerij De Cock
Bakkerij De Cock is een van de oudste handelszaken in Oostende met zeker 165 jaar op de teller.
Hasseltse graanjenever van Stokerij Vanderlinden en Distillerie Massy
In de oude stallen van zijn overgrootouders blies hij in 2017 de traditie van het stoken op ambachtelijke wijze nieuw leven in.
Oostendse oesters van Aquacultuur
De familie Puystjens kweekt al 24 jaar oesters in de Spuikom, wat een uniek Belgisch product oplevert.
Koffie uit het Land van Loon van Maes Koffie
De voorbije zestig jaar hebben wij de smaak van de koffie in Limburg bepaald.
Knapkoek uit het Maasland
De smaak laat vaag iets van speculaas vermoeden, de luchtigheid duwt je richting muffin.
Hasseltse speculaas van Bakkerij St.-Marie
Het oogt niet meteen als speculaas, die brede zachte ‘hompen’. De grove omvang van de Hasseltse ‘spek-lââs’ beïnvloedt zijn smaak: in vergelijking met dunnere varianten is hij minder kruidig.
Voor die zoekterm hebben we helaas niets gevonden.