Mazarinetaart van Chocolaterie Stijn en bvba Verheyde

De mazarinetaart is een typisch streekproduct uit Poperinge en is verkrijgbaar bij twee producenten.
Lees meer

Oostendse zeebeschuit van Bakkerij Riviera

De Oostendse zeebeschuit was ooit populair bij vissers omdat het langer houdbaar is dan brood.
Lees meer

Wat wordt Het Streekproduct van 2019? Luc Bellings proeft

Van West-Vlaamse boerenpaté tot Limburgse droge worsten: Bellings geeft zijn ongezouten mening.
Lees meer

Kempense balkenbrij van Buva Vleeswaren

Hét gedroomde feestmaal op basis van gemalen vlees, varkensbloed, boekweitmeel én kruiden: verse Kempense balkenbrij.
Lees meer

Gekapte vloerpistolet van Bakkerij De Cock

Bakkerij De Cock is een van de oudste handelszaken in Oostende met zeker 165 jaar op de teller.
Lees meer

Hasseltse graanjenever van Stokerij Vanderlinden en Distillerie Massy

In de oude stallen van zijn overgrootouders blies hij in 2017 de traditie van het stoken op ambachtelijke wijze nieuw leven in.
Lees meer

Oostendse oesters van Aquacultuur

De familie Puystjens kweekt al 24 jaar oesters in de Spuikom, wat een uniek Belgisch product oplevert.
Lees meer

Koffie uit het Land van Loon van Maes Koffie

De voorbije zestig jaar hebben wij de smaak van de koffie in Limburg bepaald.
Lees meer

Knapkoek uit het Maasland

De smaak laat vaag iets van speculaas vermoeden, de luchtigheid duwt je richting muffin.
Lees meer

Hasseltse speculaas van Bakkerij St.-Marie

Het oogt niet meteen als speculaas, die brede zachte ‘hompen’. De grove omvang van de Hasseltse ‘spek-lââs’ beïnvloedt zijn smaak: in vergelijking met dunnere varianten is hij minder kruidig.
Lees meer

Voor die zoekterm hebben we helaas niets gevonden.

Terug naar boven
  • Volg HLN op

© 2019 MEDIALAAN nv. Alle Rechten voorbehouden - Medialaan 1, 1800 Vilvoorde - RPR Brussel nr 0432.306.234

  • Reizen
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacybeleid
  • Cookiebeleid